Başkan Pala’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Pala’dan Kurban Bayramı Mesajı

Yayınlanma:
Başkan Pala’dan Kurban Bayramı Mesajı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Pala, Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda; Türk- İslam aleminin Kurban bayramını kutlayarak, bayramın tüm insanlığa en başta sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diledi. Covid-19 salgınının devam etmesi sebebiyle; maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmemiz gerektiğini önemle vurguladı.

Başkan Pala “ Dargınların barışacağı, sevinçlerin paylaşılıp çoğalacağı, çaresizlerin hatırlanacağı günler olan bayramlar, milli ve manevi bir değer sistemi olarak milletimizin kültür hazinesinde her zaman var olacaktır. Bu günler; toplumumuzun yardım ve desteğe ihtiyaç duyan kesimine yaklaşarak, şefkat ve dayanışma ruhunu yeşertmek ve yenilemek adına bir fırsattır.

Çünkü bizim geleneğimizde bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Bayramı bayram gibi yaşayabilmek temennisi ile; Türk- İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor; Covid-19 salgınının devam etmesi sebebiyle maske, mesafe, temizlik kurallarına uymaya devam ederek, yapılan ibadetlerin yüce Allah nezdinde kabul olmasını, bayramın tüm insanlığa en başta sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.