Başkan Pala’dan Kutlama

Başkan Pala’dan Kutlama

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2022 13:03
Başkan Pala’dan Kutlama

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Pala mesajında, “Gazeteciler, halk adına kutsal bir görev üstlenmiş ve bu görevi icra ederken de çok kez zorluklarla karşılaşmaktadırlar. Gazeteciler fedakârca işlerini yapmaktadır. Şeffaf, demokratik, bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan birinin özgür ve tarafsız basın olduğu hepimizin malumudur.

Milletimiz adına gözlemleyip yaşananları kamuoyuna taşıyan, bunu yaparken de bazen ailesinden bile fedakârlıkta bulunarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan basın mensuplarımız, mesleklerinin gereğini yerine getirmek için yeri geldiğinde canlarını ortaya koyarak görev yapmaktadırlar. Özgür ve tarafsız bir basının varlığı şeffaf, demokratik bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biridir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.