Başkan Pala’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Pala’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Yayınlanma:
Başkan Pala’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Pandemi sürecini hep beraber el birliğiyle bitirip, normalleşmiş bayramları yaşama dönemini de Cenab-ı Allah bizlere lütfetsin diye dua ve temennide bulunuyorum” dedi.

Ramazan’ın, feyzinden, rahmetinden ve bereketinden istifade edilen bir ay olduğunu belirten Başkan Pala, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Pandemi sürecinden kaynaklı olarak arzu ettiğimiz ve gönlümüzde yer ettiği şekilde yaşayamamış olabiliriz. Bu şartlarda bile elbette feyzinden, rahmetinden, bereketinden istifade ettiğimiz bir ay oldu” dedi.

Pala, “2 senedir Ramazan Bayramı’nı iç içe yaşayamıyoruz ama gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm hemşerilerimizin, İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.