Başkan Parlak Oğlunu Sünnet Ettirdi

Başkan Parlak Oğlunu Sünnet Ettirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2019 13:21
Başkan Parlak Oğlunu Sünnet Ettirdi

TBMM Meclis Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, eşi Afife Bilgiç, Isparta Valisi Ömer Seymenoğu, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Başkanı Osman Zabun, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (EKKK) Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Daire müdürleri, Meclis üyeleri ve beraberindeki heyet ile birlikte Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ın oğlu Mustafa'nın sünnet düğününe katıldı.

Keçiborlu Belediyesi Kapalı pazar yerinde düzenlenen sünnet düğünü, Kur'an-ı Kerim okunması ve yapılan dua ile başladı. TBMM Meclis Başkanvekili Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Başkan Parlak'a ve eşine, evlatları Mustafa Parlak'ın sünnetinin hayırlı uğurlu olması ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

TBMM Meclis Başkanvekili Bilgiç, evladımız Mustafa, bugün hayatındaki önemli adımlarından birini attı. Parlak ailesine ve genç kardeşimize geçmiş olsun temennilerimle birlikte sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.