Başkan Seçilirse Ne Yapacak?

CHP’de İl Başkanlığına en yakın isimlerden olan Vedat Şenol, başkan seçilmesi halinde hedeflerinin neler olduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2012 11:00
Başkan Seçilirse Ne Yapacak?

CHP’de İl Başkanlığına en yakın isimlerden olan Vedat Şenol, başkan seçilmesi halinde hedeflerinin neler olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olması durumunda yapacağı hizmetleri anlattı.
Parti içi eğitimlere özel bir önem vereceklerinin altını çizen Şenol, "Biz inanıyoruz ki, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. O nedenle parti içi eğitimlere özel bir önem vereceğiz" dedi.

Şenol konuşmasında "Parti içi demokrasi olmazsa parti büyüyemez. Parti içi demokrasiyi geliştireceğiz. İletişim kanallarını geliştireceğiz. Bugün ne yazık ki, birbirini tanımyan üyelerimiz var" ifadelerini kullandı.

Partisinin Isparta'da mini bir iş ve işçi bulma kurumu gibi de çalışması gerektiğini savunan Vedat Şenol, "Biz yönetimimizde istihdam büroları kuracağız. işe ve işçiye ihtiyacı olan üyelerimizi buluşturacağız. Bakın bugün halk bize istihdam konusunda güvenmiyor. Biz bu anlayışı yıkmak zorundayız" dedi.

Partide bir üye veri tabanı kurulması gerektiğini de savunan Şenol, "Üyelerimizle ilgili geniş bir veri tabanı oluşturulmalı. Üyemiz ne iş yapar, hangi mahallede oturur, kan grubu nedir bunların hepsi veri tabanında bulunmalı" görüşünü savundu.
Demokratik kitle örgütleri ve meslek odalarıyla ilişkilerin güçlendirilmesi gerektiğini kaydeden CHP İl Başkan Aayı Vedat Şenol, "Partimizin olmazsa olmazı arasında demokratik kitle örgütleri ve meslek odarıyla ilişkiler vardır. Bu ilişkiler güçlendirilmeli. Öte yandan kadın kolları ve gençlik kollarına da özel bir önem verilmeli. Çünkü bu unsurlar başarının anahtarıdır" dedi.

Partinin daha fazla şeffaflaşması gerektiğine değinen Şenol, "Partinin tüm karar organları, gelir gider hesapları şeffaf bir şekilde üyelerle paylaşılmalıdır" dedi.
Kent Konseyi konusunda da fikirlerini açıklayan Şenol, Yerel yönetimlerin en önemli ayaklarından birisi de kent konseyleridir. Biz kent konseylerinin oluşturulmasına özel bir önem veriyoruz" diye konuştu.

Şenol, yönetime gelmeleri durumunda üye kayıt kampanyaları düzeleyecklerini ve yerel basınla da samimi bir ilişki kuracaklarını anlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.