Başkan Şengöl'den Öğretmenlere Jest

Başkan Şengöl'den Öğretmenlere Jest

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2015 15:03
Başkan Şengöl'den Öğretmenlere Jest

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl Öğretmenler günü dolayısıyla Eğirdir merkez ve köylerinde vefakarca çalışan 550 Eğitim çalışanına Eğirdir belediyesi logolu 2016 yılı ajandası hediye etti.

Kurumlara ve eğitime çok büyük önem veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl bu bağlamda 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ilçe ve merkezde görev yapan tüm eğitim personellerinin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak, Eğirdir Belediyesi logolu ajanda hediye etti.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün bu jesti karşısında çok mutlu olan Eğitimciler, "Eğirdir Belediye başkanının örnek bir başkan olduğunu ve Öğretmenlere ve eğitime katkı yapmaktan çekinmeyen hatta hoşnut olan bir Belediye Başkanının Eğirdir'e hizmet etmesinden mutlu olduklarını dile getirdiler. Uzun yıllardır böyle bir jest ve öenmesenme ile karşılaşmadıklarını belirten eğitimciler, Başkan Şengöl'ün kendilerini sadece bu günde değil her gün hatırladığını her konuda okullara yardımcı olduğunu dilke getirdiler.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafından ilçede ve köylerde görev yapan Eğitimcilere hediyeler temsili olarak yine Öğretmen olan Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Süleyman Ateş makamlarında takdim edildi.

Ayrıca Eğirdir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü programı sonrasında Eğitim camiası çalışanlarına yemek ikramında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.