Başkan Şenyurt Durmak Bilmiyor

Ak Parti’nin Gelendost İlçe Başkanı Kazım Şenyurt, çözüm odaklı hizmet anlayışı kapsamında tüm kamu kurumlarını ziyaret ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2017 11:01
Başkan Şenyurt Durmak Bilmiyor

Ekim’de yapılan kongreden sonra Ak Parti İlçe Başkanı olarak seçilen Kazım Şenyurt, ekibi ile birlikte ilçedeki tüm kamu kurumlarını ziyaret etmeye başladı.

Bu kapsamda, Gelendost Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret eden Şenyurt, İlçe Müdürü Mehmet Deniz ile görüştü. İlçede bu güne kadar yapılan sporsal etkinlikler ile önümüzdeki süreçte yapılması planlanan turnuvalar ve açılacak kurslar hakkında bilgiler alan Şenyurt, sporun insan hayatındaki önemine vurgu yaparak İlçede özellikle küçük yaştaki çocuklarda Spor Bilincinin oluşması için her türlü fedakârlıktan kaçınmayacaklarını bildirdi.

Çözüm Odaklı Hizmet anlayışı ile İlçedeki tüm kamu kurumlarını ziyaret ederek, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Şenyurt, İlçe Halkının hizmetleri eksiksiz alması için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müdürü Mehmet Deniz, Başkan Şenyurt ve ekibine ayrı ayrı teşekkür etti. Ziyaret iyi temennilerle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.