Başkan Tekeli'den Teşekkür Mesajı

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli'den Teşekkür Mesajı.

Yayınlanma:
Başkan Tekeli'den Teşekkür Mesajı

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından teşekkür mesajı yayımladı. Seçimlerin Isparta’ya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eden Başkan Tekeli, yeni dönemde görev alan belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve muhtarlara başarılar diledi.
Başkan Tekeli, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli Ispartalılar,
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle, Isparta genelinde seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi sebebiyle tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Halk iradesinin sandığa yansıdığı bu seçimlerde il, ilçe ve beldelerimizde göreve gelen tüm belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Milletimizin sandıkta gösterdiği iradeye sonsuz saygı duyuyoruz.

Bizler yine çalışmalarımızı ilk günkü gibi sürdürecek, kent merkezinde, ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde vatandaşlarımızla birlikte olmaya, dertleriyle dertlenmeye, şehrimize refahı ve huzuru getirecek projelerle hizmet etmeye devam edeceğiz.
Seçim süreci boyunca büyük bir gayretle ve emekle şehrimizin dört bir yanında gece gündüz çalışan başkan adaylarımıza, soğuk sıcak demeden koşturan parti teşkilatlarımıza ve meclis üyesi adalarımıza en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda iradesini sandığa yansıtan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.
Demokrasi şöleni havasında geçen seçimlerde ilçesini İYİ Belediyecilik ile tanıştıran Gelendost Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Özmen ve Yalvaç Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kodal’ı ve meclis üyesi seçilen adaylarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. İlçelerimizin geleceğine yön verecek, insan yaşamına dokunacak güzel projeleri hayata geçirerek İYİ Belediyecilik farkını ortaya koyacaklardır. Yeni dönemde görev alan mahalle ve köy muhtarlarımızı da tebrik ediyorum. Seçimlerin Isparta başta olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.