Başkan Tuana Bebek ve Ailesini Ziyaret Etti

Isparta’da alkollü bir sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı anne Tuba Akyol ve Tuana bebeğin Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki tedavisine devam ediliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2013 18:59
Başkan Tuana Bebek ve Ailesini Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, durumu ciddiyetini koruyan Tuana bebek ve anne Tuba Akyol’u ziyaret ve baba Murat Akyol’a geçmiş olsun ve acil şifalar dilemek için hastaneye gitti.

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde baba Murat Akyol’u ziyaret eden ve hastaların doktorlarından bilgiler alan Başkan Günaydın, hastane çıkışında Tuana bebeğin durumunun ciddiyetini koruduğunu annenin ise vücudunun çeşitli yerlerinde 15’e yakın kırığın bulunduğunu ve duruma göre pazartesi günü ameliyata alınabileceğini kaydetti.

Hastanede baba Murat Akyol ve doktorlarla birlikte yoğun bakımda tedavisi süren Tuana bebeği kamera odasından izleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak aileye her türlü yardıma hazır olduklarını dile getirdi. Ziyaretin ardından hastane çıkışında açıklamalarda bulunan Başkan Günaydın, “Hastalarımızın durumları ile ilgili olarak doktorlarından bilgi aldım. Tuana bebeğin durumu ciddiyetini koruyor.

Annenin de vücudunda kırıklar var. Pazartesi günü ameliyat edilebileceği yönünde bilgi verildi. Her iki hastamıza da acil şifalar diliyorum. Murat kardeşimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Trafikte alkollü araç kullanmanın çok ciddiye alınması gereken bir konu olduğunu da söyleyen Başkan Günaydın, “Alkollü halde bir aileyi mahvetmek çok tehlikeli bir olay. Bu insanların bu hale getirilmeleri ve getirenlerinde serbest bırakılmaları beni düşündürüyor. Adalet açısından da bu önemsenmesi gereken bir konu. Bu şekilde şehir içerisinde süratler ve alkolle bu insanların araç kullanmaması lazım. Tekrardan acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum