Başkan Tural Deprem Bölgesinde

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı aynı zamanda TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tural TŞOF Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısına katılmak üzere gittiği, Hatay'da depremzede aileleri ziyaret etti.

Yayınlanma:
Başkan Tural Deprem Bölgesinde

Başkan Tural ziyarete ilşkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hatay'da gerçekleştirdiğimiz TŞOF Yönetim ve Denetim Kurulu Toplantımızın ardından Genel Başkanımız Fevzi Apaydın ile birlikte deprem felaketi sonrası konteynırlarda kalan vatandaşlarımızla bir araya gelip, afetzede çocuklarımıza oyuncak armağan ettik. Antakya Belediye Başkanı değerli dostum İzzet Yılmaz'la bir süre sohbet ettikten sonra AFAD Koordinasyon Merkezini ziyaret ettik.

Burada Koordinatör Valimiz Sayın Osman Kaymak, yapılan çalışmaları anlatarak, ziyaretimizin Hatay esnafına ve vatandaşlarımıza moral ve güç verdiğini ifade ettiler. Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza ve tüm AFAD çalışanlarına teşekkür ediyor, bir kez daha bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet geride kalanlara hayırlı ömür sürmelerini diliyorum” dedi.

ahmet-tural-deprem-bolgesinde-1684955290.jpgahmet-tural-deprem-bolgesinde-1684955291.jpgahmet-tural-deprem-bolgesinde-1684955292.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.