Başkan Ufacık’tan MÜSİAD Açılımı

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, İstanbul’da özel davetli olarak katıldığı MÜSİAD’lı İş Adamları onuruna verilen yemekte ödül aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2012 10:48
Başkan Ufacık’tan MÜSİAD Açılımı

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, İstanbul’da özel davetli olarak katıldığı MÜSİAD’lı İş Adamları onuruna verilen yemekte ödül aldı.

12 -14 Ekim tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) tarafından organize edilen fuara katılan iş adamları onuruna Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) tarafından yemek verildi.

İstanbul İkitelli’de düzenlenen yemekte, Isparta Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık ta, KONSİAD’ın özel misafiri olarak yer aldı.
Yemek esnasından zaman zaman Belediye Başkanı Ufacık’tan ilçe hakkında bilgi alan işadamları, Şarkikaraağaç’ı yakından tanımak istediklerini belirttiler.

Ayrıca yemekte, özel misafir Belediye Başkanı Ufacık’a KONSİAD Yönetim Kurulu tarafından simgesel heykel hediye edildi.

Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi (MKYK) ve MÜSİAD Eski Başkanı Dr.Ömer Bolat’ın da katıldığı yemekte, işadamlarının yeni yatırım bölgeleri aradığına dikkat çekildi.

Yatırım için Isparta’nın ideal iller arasında yer aldığını ifade eden MÜSİAD’lı işadamları, Şarkikaraağaç’ı değerlendirmeye aldıklarını dile getirdiler.

Öte yandan yemekte konuşma yapan Şarkikaarağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, MÜSİAD’lı işadamlarını ilçeye yatırıma davet etti.

Toplantı ödül töreninin ardından ikili görüşmelerle son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.