Başkan Yardımcısına Saldırı

Eğirdir Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Kolancı, kent merkezine kurulan halk pazarını gezerken Ak Parti bir meclis üyesinin damadı tarafından saldırıya uğradı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2012 16:46
Başkan Yardımcısına Saldırı

Olay bugün kent merkezine kurulan halk pazarında meydana geldi. Başkan Yardımcısı Emin Kolancı esnafı gezerken daha önce de darp edildiği R.S. ile karşılaştı. Uzun süren tartışmadan sonra R.S. yumruk atarak Başkan Yardımcısı Kolancı’yı yere düşürdü.

R.S. çevredeki vatandaşların araya girmesi ile sakinleştirildi.
Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen Kolancı, doktor raporundan sonra Emniyet’e giderek şikayetçi oldu.
Kolancı, R.S.'nin kendisine daha önce de odasında ve sokakta buna benzer saldırıda bulunduğunu söyledi.

Eğirdir Belediye Başkanı AK Partili Osman Nuri Özmeral ise, “Böyle bir şeyin olması Eğirdir’e zarar verir. Saldırılarla hiçbir netice alınamaz. Halkımız bu konulardan nefret ediyor. Eğirdir gibi bir ilçede bu tür olayların yaşanması bizleri ve halkımızı derinden üzüyor’ dedi.

2010 yılında da R.S. tarafından darp edilen Başkan Yardımcısı Kolancı şikayette bulunmuş ve R.S. 10 ay hapis cezası yatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.