Başkan Yavuz: 'Otobüslerimizin Yüzde 70’ini Yeniledik'

SS. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, 94 araçtan 64’ünü yenilediklerini söyledi. Yavuz, “Isparta halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2014 15:02
Başkan Yavuz: 'Otobüslerimizin Yüzde 70’ini Yeniledik'

Gelecek yıl içinde tüm otobüslerin yenileme işleminin % 100’e ulaşacağını dile getiren Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Kooperatifimizin Olağan Genel Kurul toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirdik. Üyelerimizin teveccühüyle ben ve yönetim kurulu üyelerimiz yeniden bu göreve seçilerek güven tazeledik. Bundan dolayı değerli genel kurul üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu doğrultuda Kooperatifimizin yönetim kurulu benim başkanlığımda Faruk Daşdöner, Abdullah Kanıcı, Mehmet Erdem ve İsmail Özer ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

“94 ARACIMIZIN 64’ÜNÜ YENİLEDİK”

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak şehirde 94 Otobüsle hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Yavuz, açıklamasının devamında; “Bu otobüsleri 38’i engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla inip – binebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Bizde de ulaşabilirlik ve erişebilirlik son derece önemli bir unsurdur. Bu şekildeki 46 aracımıza ilave olarak 18 araç daha geçtiğimiz günlerde geldi. Böylece, engellilerimizin de kullanabileceği otobüs sayımız 64’e yükselmiş oldu. Böylece, mevcut araçlarımızın % 70’i değişmiş oldu.

“OTOBÜS FİLOMUZU BAŞTAN SONA YENİLEYECEĞİZ”

Kooperatif olarak, otobüs filomuzu yenilemeye devam ediyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde ise otobüslerimizin % 100’ünü değiştirmeyi planlıyoruz. Bu konuda arkadaşlarımızla istişare içindeyiz. Üyelerimiz ayrı ayrı hepsi de araçlarını değiştirmeye başladılar. Isparta halkı en iyisine layıktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum