Başkan Yazgan’dan ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’e Teşekkür

Başkan Yazgan’dan ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’e Teşekkür

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2020 10:26
Başkan Yazgan’dan ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’e Teşekkür

Ispartaspor gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, başarının yolunun tesisleşmeden ve kurumsallaşmadan geçtiğini ifade ederek, her türlü desteğinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Pazar günkü Karşıyaka maçı öncesi, tesisleşme yolunda ilk adım olarak Ispartaspor’a otobüs hediye etti. 

Konuyla alakalı olarak Başkan Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, ‘Ispartaspor’a 30 yıl sonra ilk kez bir Belediye Başkanı otobüs hediye etmiştir. Sayın Başdeğirmen, geçen sezon da  kulübümüze maddi manevi destek olmuştur. Tesisleşme adına Isparta Spor ile projeler gerçekleştireceklerini de belirten Sayın Başdeğirmen, Belediye olarak bu sezon da desteklerine devam edeceklerini dile getirdi. Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Önceki gün, iyi oynadığımız Karşıyaka maçından puan alamadık. Karşıyaka Spor, son üç yıldır play offlarda mücadele eden, yaklaşık üç yıldır değişmeyen oturmuş kadrosuyla, yaklaşık iki aydır sezon başı kampı yapan bir takım. Yine hakemin %100 penaltımızı vermeyişi ve kırmızı kart göstermeyişi maçın kaderini belirlemiş, Milletvekilimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz ve Sayın Şükrü Başdeğirmen’i dahi çileden çıkarmış ve ağır tepki göstermelerine sebep olmuştur. Maçın taraftarımız olmadan oynanmış olması da Ispartasporlu taraftarımızın maçlardaki etkisinin ne kadar önemli olduğunu da bize göstermiştir. Taraftarımızın maça geleceği günleri iple çekiyoruz.  3’ncü lige çıkışımızın TFF tarafından geç tescil edilmesiyle, kısıtlı zamanda kurulan takımımız lige tam anlamıyla hazırlanamamıştır. Lig uzun soluklu bir maraton. Motivasyonumuz tamdır.  Hocamızın talimatları doğrultusunda eksikliklerimizi en kısa süre içinde gidereceğiz. Takımımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuzdur” dedi.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, önceliklerinin ve asıl önemli olanın Ispartaspor’ un uzun vadede kalıcı olmasını sağlamak olduğunu vurguladı. Başkan Yazgan, Ayrıca hedeflerinin kurumsal ve idari yapının oluşturulması, tesisleşme, Üniversite, Belediye, İl Özel İdare ve Ticaret Odası ile projeler gerçekleştirmek ve kulübe kalıcı gelir  kaynakları sağlanması ile ilgili çalışmalar yapmak olduğunu vurguladı. Atakan Yazgan: ‘Kısa vadede sportif başarı yada başarısızlığın çok önemli olmadığını,  önemli olanın alt yapıların ve tesisleşmenin gerçekleştirilmesi olduğu, sportif başarının da beraberinde geleceğini belirtti. TMBB Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ başkanlığında ilki gerçekleştirilen ve geleneksel haline getirilen toplantılarda da Ispartaspor’ un Kurumsal ve idari yapısının  kurulması, alt yapı ve tesisleşmenin oluşturulması ilk hedef olarak belirlenmiştir. 3’ncü lige çıkan başarılı bir Ispartaspor, ligin ilk maçındaki talihsiz sonuç neticesinde, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı yıpratıcı eleştirilere maruz kalmıştır. Bu çatlak seslerin bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda olduklarını, gerçek Isparta Spor Taraftarımızın bunlara prim vermeyeceklerini bilmekteyiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.