Başkan Yok Dedi Açığa Alındı

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Atilla Şahin'in, bir soruşturma için geldiği Isparta'da, kendisini Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile görüştürmediği gerekçesiyle Belediye Özel Kalem Müdürü İrfan Veli Kayacan'ı açığa aldığı ileri sürü

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2011 19:29
Başkan Yok Dedi Açığa Alındı

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Atilla Şahin'in, bir soruşturma için geldiği Isparta'da, kendisini Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile görüştürmediği gerekçesiyle Belediye Özel Kalem Müdürü İrfan Veli Kayacan'ı açığa aldığı ileri sürüldü.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Şahin'in, Belediye Başkanı Günaydın'ın makamında olmasına rağmen, Özel Kalem Müdürü Kayacan'ın kendisini görüştürmediğini ileri sürerek açığa alınmasını istediğini, Kayacan'ın bu nedenle açığa alındığını söyledi. Kayacan'ın görevine dönüp dönmeyeceği veya ne zaman döneceğinin Başmüfettiş Şahin tarafından belirleneceğini kaydeden Vali Oğuz, Kayacan'ı valiliğin değil, başmüfettişin açığa aldığını vurguladı.

Özel Kalem Müdürü İrfan Veli Kayacan da, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başkan Günaydın'ın Başmüfettiş Şahin geldiğinde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Antalya'da yapılan toplantısına katıldığını ve akşam saatlerinde belediyeye geldiğini belirtti. Akşam saatlerinde de Günaydın'ın grup toplantısına katıldığını söyleyen Kayacan, "Başkan geldiğinde, Başmüfettiş Atilla Şahin'in kendisiyle görüşmek istediğini söyledim ama geç bir saat olduğu için Başkan Bey, ertesi günü görüşeceğini belirtti" dedi.

Ertesi günü ise kendisine açığa alındığı ile ilgili tebligatın yapıldığını belirten Kayacan, şaşkın olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum