Başkan Zabun'dan Erken Seçim İçin İlk Yorum

Başkan Zabun'dan Erken Seçim İçin İlk Yorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2018 09:57
Başkan Zabun'dan Erken Seçim İçin İlk Yorum

Ak Parti İl Başkanı Zabun, iş dünyası buluşmasında erken seçim kararını değerlendirdi. İşte o açıklama:MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin teklifi ile ilgili sayın Cumhurbaşkanımız bir açıklama yaptı. Nihai karar açıklandı. İnşallah memleketimiz 24 Haziran’da seçime gidecek. Ak Parti olarak baştan beri seçimlerin zamanında yapılması prensini vardı. Bugün yaşanan süreç yeni aşamanın gerekliliğini ortaya koyuyor. Milli mutabakat zemini sonrasında yapılan referandum ile yönetim sistemimiz değişti. Bu geçiş süreci içinde ülkede çıkan yeni tablo ile ilgili önemli bir beklenti vardı. Çok fazla beklemenin anlamı olmadığı yönünde beklenti vardı.Çevremiz ateş çemberi.

Komşu ülkede yaşananlar Türkiye’den bağımsız konular değil. Milletin desteğini arkamızda daha fazla hissetmenin önemi büyük. 16 Nisan’da milletin verdiği karar doğrultusunda yeni sisteme geçişin gerekliliği ortada.Ak Parti hiç bir zaman şımarıklık içine girmedi. Her seçimden zaferle çıktık. Omuzlarımızdaki yük sorumluluğumuzu daha da kuvvetlendirdi. Parti olarak, Isparta olarak dinamik ruh ve heyecanla çalışmalarımızı devam ettiriyorduk. Hem ruhen, hem bedenen hem de stratejik gereklilikleri ile hazırız. Milletle omuz omuza vererek büyük bir ders daha vereceğiz. MHP ile ittifak söz konusu. Cumhur ittifakı altında Gönül Birliği yapan partilerle kol kola, el ele vererek ülkemiz yoluna emin adımlarla ilerleyecektir. Bu sonuç bizim sorumluluğumuzu artıracaktır. ‘

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum