Başkan Ziya Günaydın: 'Vaktim Yok İşim Çok'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bundan böyle kendisine yönelik eleştirilerde bulunanlara yanıt vermeyeceğini belirterek ‘Bu kişilerle uğraşacak vaktim yok. Ben Isparta’ya gece gündüz hizmet vermek için işimle uğraşıyorum” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2012 18:25
Başkan Ziya Günaydın: 'Vaktim Yok İşim Çok'

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın 3.5 yıllık MHP’li belediye yönetimiyle ilgili “Yapılan bir şey yok. Daha önce yapılanlara da sahip çıkılmadı” şeklindeki sözlerine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın cevap verme gereği duymadı.

Hatta bundan böyle kendisi hakkında yapılan bu tür açıklamalara da yanıt vermeyeceğini basın mensuplarından da bu yönde sorular almak istemediğini söyledi.

BANA BUNLARI SORMAYIN

Boş sözlerle kendisini meşgul edecek sözlerle uğraşmak istemediğini aktaran Günaydın, “Görev süremin geriye kalan bir buçuk yılı içerisinde Isparta’yı nasıl 81 il içinde en iyi vilayet yapabilirim diye uğraşıyorum. Isparta’ya misyon vizyon katacak fonksiyon yüklü projeleri bir an önce nasıl yapabilirim? Ben bunlarla meşgulüm. İnanın bu kişiye yanıt verecek ne vaktim var ne de buna gerek görüyorum. Isparta halkı görür bilir işler Malum bir zamanlar iktidar da onların, belediye de onlarındı 150 milyon TL borcun altından kalkmayı başardık. Türkiye’nin en önde gelen, devletine en iyi vergi veren belediyesi Isparta. Bunun için ödüller alıyoruz” dedi.

BANA TEŞEKKÜR EDİN Kİ SEVİYENİN YÜKSELDİĞİNİ GÖREYİM

Fazladan 100-150 gün tüm resmi kurumlara, başka belediyelere göre fazla çalıştıklarını ifade eden Günaydın, “150 gün de geceleri çalışıyoruz. Bir senelik zamanda dört senelik hizmet veriyoruz. Ben bunlarla meşgulüm. Proje üreten, Isparta’ya hizmet vermek isteyenler bunlarla uğraşmaz. Beni işimle, aşımla uğraşıyorum. Gece gündüz bahsettiğim projelerle uğraşıyorum. İstedikleri kadar konuşsunlar. Bugün en büyük projelerimizden birini yapıyoruz. Bunu sorsunlar bana, Bu projeler için nasıl para kazandığımı sorsunlar. Siyasetin seviyesini yükseltsinler. ‘Biz bu memleketi darmadağın ettik. Her yeri çarşamba pazarına döndürdük ama siz topladınız size teşekkür ediyoruz desinler ki, seviyenin yükseldiğini görelim” dedi.

HERKES ADAYLIKLA MEŞGUL

Daha bir buçuk yılı olmasına rağmen adaylık tartışmalarına bir anlam veremediğini ifade eden Başkan Günaydın, “Daha bir buçuk yılım var ama herkes adaylıkla meşgul.Daha bu sürede Isparta’ya derya kadar hizmet etme şansım var ve bunu da yapıyorum. Yaptığıma herkesin inanmasını istiyorum. Siz neyle ben neyle uğraşıyorum? Bana şurada şunu demiş bunu demiş siz ne diyorsunuz gibi soruları sormayın. Beni böyle sorularla meşgul etmeyin. Ben iş yapıyorum” görüşünü iletti.

BİR LİRA ENERJİ BEDELİ ÖDEMEDEN KAYNAK SUYU GETİRDİK

Akdağ mevkiinden akan kaynak suyun kendi cazibesiyle Isparta şebekesine bağlanması projesini hazırladıklarını belirten Başkan Günaydın, “Su projemizle ilgili sahada incelemeler yapıyorum. Darıderesi Barajımızı yapıldı.Ancak 80 metrelik debi yüksekliği nedeniyle her aya 80 bin TL elektrik masrafı ödüyoruz. Eğirdir’den aldığımız su karışlığı 400 bin TL ödüyorduk. Şimdi Akdağ vadisinde akan kaynak suyunda kaçakları önledik. 14 km boyunca 0.30 cm çapında boru döşedik. Akdağı’n başındaki kaynak suyu en kaliteli suyu Isparta’ya 10 bin metreküp depolarda topladık. Otomatik kontrol sistemi ile depolarımızda doluluk oranını yükselttik. Bir damlasını zayi etmeden 2000 yıldan beri akan bu suyu Isparta’ya getirdik. Darıderesi Barajı’ndan bile daha fazla 7 bin metreküp su alıyoruz. Bir lira elektrik masrafı ödemiyoruz. Şimdi üçüncü hattı bağlıyoruz. Benim kafam bunlarla meşgul” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum