Başkana Muhtarlardan Moral

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları 4 ayrı noktada devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2013 15:13
Başkana Muhtarlardan Moral

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları 4 ayrı noktada devam ediyor. Bunlardan birisi olan ve 5 mahalleyi birbirine bağlayan 123. Cadde (Müslim Sevgi Caddesi) asfaltına kavuşuyor. Gökçay Kavşağı’ndan başlayan ve Ayazma Caddesi’ne kadar devam eden Emre, Gülcü, Sidre, Ayazma ve Halıkent Mahallelerini birbirine bağlayan 123 Cadde’nin Gökçay Kavşağı bölümünden dayanıklı asfalt çalışmalarına başlandı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde incelerken, Başkan Günaydın’a mahalle muhtarları da eşlik etti. Muhtarlar, 30 yıllık bir sorunun çözüldüğünü dile getirirken, Başkan ve ekibine teşekkür ettiler.

123 Cadde’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalarda son aşamaya gelindiğini, caddenin tamamlanma süresi olarak 20 Eylül tarihini verdiklerini ancak bundan önce çalışmaların bitirileceğini aktardı. Yaptıkları çalışmalara muhtarların da eşlik ettiğini ifade eden Başkan Günaydın, aldıkları iş makinelerinin programlı bir şekilde kullanıldığını kaydetti. 123 Cadde’nin 2,5 km’lik bir uzunluğunun bulunduğunu ifade eden Başkan Günaydın, çeşitli çevrelerce ‘seçim asfaltı döküyor’ yönündeki eleştirilere de cevap vererek, “Biz iki yıldır dayanıklı asfalt döküyoruz. Bunun neresi seçim asfaltı. Biz altyapı, stabilize ve dayanıklı asfaltı ile birlikte yol yapıyoruz, kalitesi de ortada. Alınan araçların hepsi tam kapasite çalışıyor” dedi.
123 Cadde’de asfalt öncesinde çok kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini, 2,5 km uzunluğunda yağmur suyu hattı ve ızgara dağıtımları, yine pis su hattı ile birlikte tüm altyapıların bitirildiğini dile getiren Başkan Günaydın, bu caddede yüzlerce evin de yeni bağlantılarının gerçekleştirildiğini anlatarak, yeni yapılaşmaya uygun olarak altyapının bitirildiğini söyledi.

Seçim öncesinde söz verdiklerini ve altyapı için verdikleri sözün 2 katı daha fazla oranda bir altyapının bitirildiğini anlatan Günaydın, altyapının önemine işaret ederek, belediye ekibinin büyük bir özveri ile çalıştığına değinirken, “Bu çalışmalar başta bu mahallelerimiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olsun. Bugün muhtarlarımızın da bizimle birlikte çalışmalara eşlik etmesi bizlere şevk verdi, kendilerine de teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmaları Başkan Günaydın ile birlikte takip eden Emre Mahallesi Muhtarı Ayhan Talay, 30 yıldır bu sıkıntının giderilmesini beklediklerini ve bunun gerçekleşmesinden dolayı sevinç içerisinde olduklarını söyledi. Talay, “Bu caddemiz tüm sorunları giderilmiş olarak bugün bitiyor. Sıkıntılar ortadan kalkıyor, bu çalışmaları gerçekleştiren Başkanımıza ve değerli ekibine teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.

123 Caddenin Isparta’nın en uzun caddelerinden birisi olduğunu söyleyen Sidre Mahallesi Muhtarı Süleyman Kılıç da, bu yolun stratejik önemine de değinerek, yolun hastane yolu olduğunu ifade etti. Yolun yapılmasıyla hastaların hastaneye ulaştırılmalarında da büyük bir kolaylık yaşanacağını aktaran Kılıç, “Caddenin tüm altyapılarıyla bitirilmesi güzel bir olay. Burada derin ve detaylı bir çalışma yapıldı. Bizim için büyük bir nimet, bu hizmeti gerçekleştiren Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Sülübey Mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz de, “Bu caddemiz Isparta’mızın gözbebeği caddelerinden birisi. Çevresinde büyük yapılaşmalar var, benim mahalleme de komşu bir cadde. Benim mahalleme yapılan hizmette Isparta’ya yapılmış bir hizmettir. Bu hizmette emeği geçen Başkanımıza, personeline çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum