Başkan'ın 2011 Hedefleri

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2011'in Isparta Belediyesi açısından da bir dönüm noktası olacağını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2011 16:38
Başkan'ın 2011 Hedefleri

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  2011'in Isparta Belediyesi açısından da bir dönüm noktası olacağını belirtti.

Başkan Günaydın yeni yıl mesajında 2 yıllık görev süresince rutin belediyecilik anlayışından taviz vermeyerek sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini bildirerek, “Borç yükü içerisinde bir belediye devir almıştık. İki yıl içerisinde bu borç batağı içerisinde yüzen belediyeyi düzlüğe çıkarmaya gayret ettik. Bundan sonra artık Isparta Belediyesi için bir hamle yılı olacaktır. 2011 bir milat olacaktır. Isparta belediyesi olarak yatırım atağımıza başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ortadoğu'nun en büyük bimsblok fabrikasının temelini atmanın mutluluğunu yaşayacaklarını kaydeden Başkan Günaydın mesajında, şu sözlere yer verdi:

“Bununla birlikte Türk kültüründe önemli bir yer tutan halı ve kilim (etnografya) müzesinin de temelini atacağız. Otogalericileri tek çatı altında toplayacak sitemizin temelini atacağız. Doğal kaynak suyu olan Darı Deresi Göleti suyunu içme suyumuza bağlayacağız. Isparta'da inşaatını tamamlamış olduğumuz iki adet 5 bin metreküplük su deposunu hizmete açacağız. Böylece yaz aylarında arada sırada oluşan su kesintileri tarihe kavuşmuş olacak. Isparta Belediyesine kazandırmış olduğumuz son model ve son teknoloji ile donatılmış araç filomuzu da halkımıza tanıtma imkanı bulacağız. Yaşanılabilir iller arasında üst sıralarda bulunan ilimizi ilk sıraya taşıyacağız. Turizm alanında da hamle yaparak yurt içi ve yurt dışı turistler için Isparta aranan il haline gelecek. Isparta turizmin arka bahçesi değil direk kendisi turizm kenti olacak “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.