Başkanın Evine Hırsız Girdi

Atabey Belediye Başkanı Ali Bal'ın evine hırsız girdi. Bal’ın evinden tam 40 bin lira değerinde ziynet eşyası çalındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2012 10:03
Başkanın Evine Hırsız Girdi

Atabey Belediye Başkanı Ali Bal’ın evine hırsız girdi. Kimliği tesbit edilemeyen hırsız yada hırsızlar Başkan Bal’ın evine kapıdan girerek doğru yatak odasına yöneldiler. 

Komidin çekmecisinde bulunan Atabey Belediye Başkanı Ali Bal’ın evine hırsız girdi. Kimliği tesbit edilemeyen hırsız yada hırsızlar Başkan Bal’ın evine kapıdan girerek doğru yatak odasına yöneldiler. Komidin çekmecisinde bulunan 40 bin lira değerindeki altınlarla sırra kadem basan hırsızların hiç bir iz bırakmadan girdikleri gibi kapıdan çıktıkları öğrenildi.

Atabey Belediye Başkanı Ali Bal, hırsızlık olayından sonra güvenlik güçlerine haber verdiğini ama şuana kadar hırsızların izine rastlanmadığını belirtti. Başkan Bal, hırsızlık olayından birkaç gün önce evin anahtarını bir işyerinde unuttuğunu, bir gün sonra anahtarlarını alabildiğini belirterek bu süre zarfında anahtarların çoğaltılabileceğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

Hiçbir zorlama ve parmak izi bırakmayan hırsız yada hırsızların girdikleri kapıdan çıkıp gittikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.