Başkanın İlk İcraatı Bakın Ne Oldu?

Başkanın İlk İcraatı Bakın Ne Oldu?

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2019 09:03
Başkanın İlk İcraatı Bakın Ne Oldu?

İYİ Partili Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, belediye binası önünde yazılı olan "Uluborlu Belediyesi" tabelasının söktürüp yerine "T.C. Uluborlu Belediyesi" yazılı tabela asılması talimatını verdi.

Yapılan düzenleme hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Aziz Tuna, "Uluborlu Belediyesi, halkın belediyesidir. Halktan kopuk bir belediye; halkına gerçek hizmet veremez, kendisine hizmet verir.

Biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. Bu bir simge olsa da bütün hizmetlerimizde bunu herkes görecek. Uluborlu halkı kendi belediyesi olarak benimseyecek. Uluborlu’yu halkımızla birlikte daha güzel bir hale getireceğiz. Bunun bir simgesi olarak da tabelamızı Türkiye Cumhuriyeti'nin belediyesi olarak değiştiriyoruz. Bu belediye, sadece ismiyle değil, her şeyiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin Uluborlu Belediyesi olacaktır" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.