Başkanla Milli Eğitim Müdürü Arasında Bayrak Krizi

Eğirdir İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen tablet dağıtım töreninde Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak arasında bayrak krizi yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2014 16:57
Başkanla Milli Eğitim Müdürü Arasında Bayrak Krizi

Törende okula türk bayrağı hediye etmek isteyen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral bayrak ile birlikte öğrenciler ile fotoğraf çektirmek istedi. Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak ise gerek yok okul müdürüne verebilirsiniz cevabını aldı. Başkan Özmeral ise duruma sinirlenerek tartışma yaşandı.

AK Partili Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral her okula hediye ettiği gibi İmam Hatip Lisesinede bayrak hediye etmek istedi, Bayrağımızın açılmasını ve öğrencilerle toplu resim çekilmesini isteyen Başkan Özmeral’e Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak gerek yok, Müdür beyin eline verin yeterli, söyleminde bulunduğu iddia edildi. Buna sinirlenen Başkan Özmeral ben seçilemeyebilirim, başkanlığım devam etmeyebilir, bu nedenle tavırlarınız değiştiyse yanılıyorsunuz, dedi. Bu bayrak hepimizin, TÜRK Bayrağımız için ben canımı bile veririm, dedi.

Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz tartışmaları yatıştırırken, daha sonra Türk Bayrağı Özmeral ve Öğrenciler tarafından açılarak hatıra fotoğrafı çekildi.



Bu arada Milli Eğitim Müdürüne seslenen Özmeral, Müdür bey siz neden gelmiyorsunuz, dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak, ‘Ben artık dargınım, gelemem’ dedi.
AK Partili Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ben seçilemeyebilirim ama başkanlığım devam ediyor, seçilemediğim için hizmetlerimin yarım kalacağını veyahutta Eğirdir’de çalışmalarımın son bulacağını zannedenler, yanılıyorlar, dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum