Başkanlar Babacan’la Buluştu

MÜSİAD "Başkanlar Toplantısı" Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katılımıyla 2 Ocak 2014 Perşembe günü Ankara Şubesi ev sahipliğinde Rixos Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıda Isparta’da temsil edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2014 16:59
Başkanlar Babacan’la Buluştu

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları, Şube Üyeleri ile MÜSİAD Isparta temsilciliğinden geniş katılımlı "Genişletilmiş Başkanlar Toplantısında, 2013 yılı ekonomik gelişmeleri değerlendirildi. Toplatı Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın basına açık sunumu sonrasında basına kapalı soru cevap bölümü ile devam etti.

Yılın ilk iş gününde gerçekleştirilen toplantıda basına kapalı bölümde Müsiad üyelerinin 2014 beklentileri ile genel konular hakkında sorularına Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından ayrıntılı cevaplar verildi.
Toplantıya Isparta MÜSİAD İl Temsilci Başkanı M. Selim Özkutlu başkanlığında geniş katılım ile Isparta da temsil edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum