Başkanlar Karakolluk Oldu

AK Parti’de İlçe Başkanlığı için yarışan Hidayet Şenol ile Şenel Özkanlı’nın karakolluk olduğu haber verildi. Şenol Partide çalışan kadınların rahatsız edildiğini ileri sürerek Özkanlı’dan şikayetçi oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2014 11:31
Başkanlar Karakolluk Oldu

AK Parti’de kördüğüme dönen İlçe Kongresi sonunda karakolluk oldu. Geçtiğimiz Perşembe akşamı ilçe Başkanı Hidayet Şenol, rakibi Şenel Özkanlı’nın partiye gelerek delege çalışması yapan kadınların Şenel Özkanlı tarafından rahatsız edildiğini belirterek şikayetçi olunca Emniyet ve Jandarma ekipleri Savcılıktan alınan izinle Özkanlı’nın Sücüllü’de bulunan evinde arama yaptı ve Özkanlı’yı karakola götürdü.

PARTİYE GİTTİM IŞIKLAR YANIYORDU ANCAK KAPI KİLİTLİYDİ
Şenol’un şikayeti ile karakola götürülen ve burada ifade veren Şenel Özkanlı, ‘Olay filan olmadı. Bazı delege arkadaşlar kendilerine partiden telefon açılarak Hidayet Şenol adına destek istendiğini tarafıma ilettiler. Parti binasından bu şekilde bir telefon trafiği yaşanmasının doğru olmadığını düşünerek parti binasına gittim. Işıklar yanıyordu ve kapıya vardığımda kapının kilitli olduğunu gördüm. Bir kaç kez kapıyı çaldım ama açan olmayınca bir kat aşağıda bulunan gazete bürosuna oturdum. O esnada biri indi ve hemen dışarı çıktım. İlçe Başkanı Hidayet Şenol sanarak seslendim. Meğer kardeşi imiş. Delegelerin aradığını ve geceyarısı rahatsız edildiklerini belirttiklerini bu yapılanın doğru olmadığını ifade ettim. O sırada elimde şemsiye vardı ancak ne şahısa doğru salladım ne de uzattım. Daha sonra evime giderek istirahate çekildim. Aradan kısa bir süre sonra kapı çalındı. Aşağıya baktığımda polis ve Jandarmanın geldiğini görerek aşağıya indim. Ellerinde Savcılıkça verilmiş arama izni vardı ve arama yapılacağını söylediler. Evimde ve aracımda ruhsatsız silah araması yapıldı. Daha sonra da karakola davet edildim ifade verdim. Emniyetten verilen bilgiye göre ilçe başkanının kardeşine şemsiye ile saldırdığım ileri sürülmüş. Ayrıca İlçe Başkanımız can güvenliğinin olmadığını silah taşıdığımı iddia etmiş’ şeklinde konuştu.

PARTİDEN BEN SORUMLUYUM
AK Parti İlçe Başkanı Hidayet Şenol olayı doğrulayarak bunun kişisel bir mesele olmadığını ifade etti. Şenol, ‘Partide çalışan yönetim kurulu üyesi bayanlar yaşanan olaydan baya bir etkilenmişler. Ben partinin ilçe başkanı olarak onlardan sorumluyum. Partili de olsa kimse partiye o şekilde gelemez. Olay bundan ibarettir’ diye konuştu.
Yaşanan olayla ilgili olarak hazırlanan tahkikat evraklarının Savcılığa gönderildiği ve yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum