Başkasını Desteklersem Şerefsizim

CHP Gelendost Belediye Başkan Adayı Lokman Kumcu, ilçede 'seçimin son dönemecinde başkasını destekleyecek' şeklinde kendisiyle ilgili kirli bir oyun sergilendiğini söyleyen Kumcu, net konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2014 12:15
Başkasını Desteklersem Şerefsizim

CHP’nin Gelendost Belediye Başkan Adayı Lokman Kumcu, üzerinde seçimlerde bir başkasını destekleyecek şeklinde kirli bir oyun oynandığını ileri sürerek, “Başkasını desteklersem şerefsizim” diye konuştu.

BAŞKA YERDE FİNK ATMAYIZ
Gelendost’ta CHP’nin iddialı belediye başkan adayı Lokman Kumcu, son günlerde kendisi hakkında har an seçimde bir başkasın destekleyebilir şeklinde spekülasyonların ortaya atıldığını belirterek “Karşımdaki rakip arkadaşlarım böyle bir spekülasyon çıkarmaya çalışıyorlar. Biz başka yerlerde fink atmayız. Siyaset çizgimiz bellidir. Adam gibi durarak Gelendost’a hizmet etmek istiyoruz” dedi.

İVME KAZANMASSA BIRAKACAK
İki yıl içerisindeki belediye başkanlığı döneminde ilçede gözle görülür bir ivme olmazsa o makamı halka iade edeceğini ve bunu da bir namus ve görev bildiğini belirten Kumcu, “ Bu lafımı geçtiğimiz günlerde Yalvaç belediye başkan adaylarımızdan Halil bey de kullanmış. Ben iade edeceğimi söylüyorum. Çünkü ilçenin gerçekten bir sıçramaya ihtiyacı var” dedi.

GELENDOST KÜÇÜLÜYOR
Gelendost CHP Belediye Başkan Adayı Lokman Kumcu, ilçenin kendisine karşı gösterdiği reaksiyon karşısında üzerinden kirli oyunlar oynanmak istendiğini öne sürdü. İl Genel Meclis üyeliği görevinde 5 yılı doldurduğunu ve bu süre içinde ilçeye katkı sağlamaya çalıştığını ileten Kumcu, “İktidar ve muhalefetin de ötesinde burada en ufak bir sıkıntı çekmedim. Çünkü siyasette tecrübesizliğim yok. Gelendost ilçesi 61 yıllık bir ilçe. 61 yıl içerisinde kanalizasyonu daha yeni yapılan bir ilçe. İçme suyu ishale hattı 3 kanaldan çalışan bir ilçe. Devletin yatırım bazında hiç birşeyi olmayan bir ilçe ve gittikçe kurumsal olarak küçülen bir ilçe. 2bin 300'e yakın öğrencisi varken 2014 yılı itibariyle bu sayı 2 bin 40'a düştü. Yani eğitim, sağlık ve yerel yatırımlarda küçülen bir ilçe” diye konuştu.

SIÇRAMA OLMAZSA BIRAKIRIM
'Yeni bir vizyon, yeni bir bakış açısı' ile Gelendost’u yönetmeye talip olduğunu belirten Kumcu, “Benim adaylığım konusunda iddialı bir ifadem var. Ben halkın o teveccühü bizden yana kullanacağına inanıyorum ve öyle olacağını da düşünüyorum. Eğer iki yıl içerisindeki belediye başkanlığı dönemimizde ilçeye gözle görülür bir ivme kazandıramazsak o makamı halka iade etmeyi de bir namus ve görev biliyorum. Geçtiğimiz günlerde Yalvaç belediye başkan adaylarımızdan Halil beyin de benzer bir ifadesi olmuş. Ben makamı iade edeceğimi söylüyorum. Çünkü ilçenin gerçekten bir sıçramaya ihtiyacı var. Devletin kamu kurum ve kuruluşları ancak sen istersen yatırım getirir. Ama ne olmuş? Belirli bir zümre ve sülalenin oylarıyla bir belediye başkanı seçilmiş. İktidarın belediye başkanı seçilmemiş mi? Evet. Ak Parti'nin en güçlü olduğu dönemde belediye başkanı seçilmiş. Şimdi bu arkadaşımız belediye başkan adayıyım diye tekrar sahneye çıktı. Herkes aday olabilir, kimseye karışma gibi haddimiz yok. Ama halk diyor. 'İkinizi de gördüm. Bu işi yapabilecek deli bir çocuğumuz yetişmiş Gelendost’tan. O da Lokman Kumcu. Onu seçeceğiz.' diyor” görüşünü iletti.

BİZİM ÇİZGİMİZ BELLİDİR
Bu reaksiyon karşısında rakiplerinin kirli bir siyasetin içine girdiklerini iddia eden Kumcu, “ Bu artık geçirgenliğin bir çürümüşlüğün, kokuşmuşluğun son çırpınışları. Lokman Kumcu ‘seçimlerde her an için bir başkasını destekleyebilir’ iddiaları dolaşıyor. CHP ilçe Belediye Başkan adayı olarak, bir başkasını desteklemeyi ufacık bile aklımdan geçirmişsem namussuzum , şerefsizim. Bu kadar açık konuşuyorum. O ilçeye yazık ediyorlar. O ilçede her türlü şeyin olduğunu ama sadece ve sadece gözü kara bir delikanlının olmadığını görüyorum. Onun da benim olduğumu düşünüyorum. Karşımdaki rakip arkadaşlarım böyle bir spekülasyon çıkarmaya çalışıyorlar. Biz başka yerlerde fink atmadık. Siyaset çizgimiz bellidir. Adam gibi durarak o ilçeye hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum