Başkentçi; Devlet Bahçeli'nin Parti'den İhraç Edeceği Belediyeleri Yazdı

Ak Parti’ye yakınlığı ile bilinen ve yaşanacak olayları önceden attığı twitlerle duyuran Başkentçi yine çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2016 12:08
Başkentçi; Devlet Bahçeli'nin  Parti'den İhraç Edeceği  Belediyeleri Yazdı

Bu iddialar gündemi değiştirecek gibi görünüyor.

Başkentçi’nin MHP hakkında yazdığı ve paylaştığı iddialar arasında muhaliflere destek veren ve ihraç edilecek belediyeler arasında Senirkent, Yalvaç, Eğirdir(Sarıidris) belediyeleri var.

İşte Başkentçi’nin MHP hakkında yazdığı ve paylaştığı iddialar…

MHP de ilk ihraç: Meral Akşener. Bahçeli,'Akşener'in ihracının ardından Ümit Özdağ ihraç edilecek' dedi. Bahçeli,Koray Aydın'ın ihraç dosyasının bekletilmesini istedi.

Bahçeli, teşkilatlarda da bir ayıklanma yapacak. Muhaliflere destek veren ve halende görevde bulunan 86 ilçe Başkanını görevden alacak. MHP'de Çankırı, Eskişehir, Manisa, Ardahan, Karabük il teşkilatları görevden alınıyor.

Bahçeli muhaliflere destek veren toplamda 1'i Büyükşehir olmak üzere 40 belediye başkanını ihraç etmiş olacak. Bahçeli'nin Parti'den ihraç edeceği belediyeler: Feke, Pozantı, Saimbeyli, Yumurtalık, İncirliova, Nazilli, Söğüt, Ağlasun, Tefenni, Gökçeada, Ilgaz, Laçin, Sungurlu, Çal, Ağın, Senirkent, Yalvaç, Eğirdir(Sarıidris) Aliağa(M), Ayrancı, Kağızman, Özvatan, Pınarbaşı, Kaman, Mucur, Doğanhisar, Emirgazi, Simav(Çitgöl) Manisa, Alaşehir, Kula, Sarıgöl, Anamur, Bozyazı, Çiftlik(Divarlı), Sumbas (Mehmetli), Düziçi(Böcekli), Türkeli,Gürün ve Şalpazarı.

sssssssssss.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum