Basketbol Kulübünün Hedefi Büyük

Basketbol Kulübünün Hedefi Büyük

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2018 11:28
Basketbol Kulübünün Hedefi Büyük

Bu yılın Ocak ayında kurulan Isparta Basketbol Kulübü ilk genel kurulunu yaptı. Kulübün Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Alper Yüce; “Yeni kurulduk ve hemen takımımızı oluşturuyoruz. Isparta ve Türkiye’de ses getirecek başarılara imza atacağız” dedi.

Isparta Basketbol Kulübü’nün 2018 yılı genel kurulu geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi.

OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİLER…
Saat 14.00’te başlayan ve 26 üyeden 20’sinin hazır bulunduğu genel kurul toplantısında ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Ardından Divan teşekkül ettirildi. Buna göre; Divan Başkanlığına Valilik emekli Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Sadi Kahyaoğlu, Katipliklere ise; Recep Yüce ve Burak Gönendi oy birliği ile seçildiler.

BAŞKAN YÜCE; “BÜYÜK
HEDEFLERİMİZ VAR”
Kongrede bir konuşma yapan Isparta Basketbol Kulübü Kulübün Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Alper Yüce, Bu kongrenin ilk genel kurul toplantısı olduğunu ifade ederek, bundan sonra hızlı bir şekilde oluşum içinde gireceklerini söyledi. Başkan Yüce konuşmasında; “Isparta Basketbol Kulübü Kulübümüzü 9 Ocak 2018 tarihinde kurduk. Diğer bir deyişle daha 6 aylık bir külümüz.

“6 – 7 KİŞİYLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR
Ancak, bugüne kadar ilk genel kurulumuzu yapacağız diye herhangi bir faaliyette bulunmadık ve geçici yönetim kurulu olarak çalışmaları genel kurulda seçimle gelecek olan yeni yönetim kurulumuza bıraktık. Bugün de burada genel kurulumuzu yaparak yeni yönetim kurulumuzu oluşturuyoruz. Bundan sonra en kısa sürede bir araya gelerek başta takım oluşturma konusu olmak üzere transfer çalışmalarımıza başlayacağız. Bu konuda şuanda 6 – 7 isimle görüşmelerimiz sürmektedir. Takımı kurduktan sonra maçlarımıza başlayacağız. Hedefimiz büyük. Gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde önemli başarı ve dereceler almak istiyoruz. Ben, yeni seçilen tüm arkadaşlara görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Genel Kurul Toplantısında yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi ve yapılan seçimler neticesinde oy birliği ile görev gelen Isparta Basketbol Kulübü’nün yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Alper Yüce, Hukuk İşleri Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Şeref Alkaç, Genel Sekreter Şevket Doğukan Başkaya, Muhasip Üye Burak Gönendi, Halkla İlişkiler Sorumlusu Üye Yusuf Tosun.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum