Basketbol Yarı Final Müsabakaları Başladı

Okullar arası Basketbol Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Yarı Final Müsabakaları yapılan Resmi tören ile başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2014 11:52
Basketbol Yarı Final Müsabakaları Başladı

Final biletlerinin sahiplerini bulacağı Okullar arası Basketbol Küçükler Yarı Final müsabakaları 26 - 29 Nisan 2014 tarihleri arasında Isparta'da gerçekleştirilecek. Müsabakalarda Küçük Erkekler karşılaşmalarını 6 Mart Spor Salonunda oynayacak. Küçük Kızlar Grup karşılaşmaları Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü Spor Salonunda oynayacak.

4 gün sürecek ve kıran kırana mücadelelere sahne olacak Okullar arası Basketbol Küçükler Grup müsabakalarına 16 takım katılacak. Toplamda 28 müsabaka oynanacak ve günde 8 mücadele sergilenecek. Gruplarında 1. olan okulların final biletini alacağı müsabakalar öncesinde teknik toplantı 25 Nisan 2014 tarihinde saat 17.00'de Gençlik Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği “Okullar arası Basketbol Yarı Final” müsabakalarında fikstürler şu şekilde oluştu.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek “Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimize gelen ve mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.