Başvuru Süresi Uzatıldı

SDÜ ve BAKA işbirliği ile 15-17 Mayıs tarihlerinde Proje Pazarı düzenlenecek. ISPARTEK 2013 Proje Pazarı’na proje sunmamak isteyenler için son başvuru tarihi 29 Nisan.

Yayınlanma:
Başvuru Süresi Uzatıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ve BAKA işbirliği ile düzenlenecek olan ISPARTEK 2013 Proje Pazarı için son başvurular 29 Nisan’da sona erecek. Konuyla ilgili SDÜ’den yapılan açıklamada “Süleyman Demirel Üniversitesi sahip olduğu bilgi, teknik ve teknolojik altyapısı ile Göller Bölgesinde Ar-Ge üretimi ve kapasitesinin artırılmasına önemli hizmetler sunmaktadır. SDÜ olarak Üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde bölgede birçok paydaş ile güçlü ilişkileri kurulmuştur.

Mevcut misyonu gereği; devam eden, Ar-Ge çalışmaları tamamlanmış veya fikir düzeyindeki projeleri sanayici ve yatırımcılarla bir araya getirmek, sanayicilerimizin ihtiyaç duydukları yeni proje konularında uzmanlarınca değerlendirilebileceği ortamları oluşturmak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliğiyle 15-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında ISPARTEK-2013 PROJE PAZARI düzenlenmektedir.

ISPARTEK-2013 PROJE PAZARI etkinliğine bir Ar-Ge projem var diyen;

-Üniversite öğretim elemanları
-Sanayiciler
-Üniversite Öğrencileri
-TEKNOKENT ve KOSGEB TEKMER bünyesindeki şirketler vb. tüm girişimciler katılımcı olabilir.

ISPARTEK-2013 PROJE PAZARI etkinliği kapsamından sunulmak üzere;
- Tarım, Orma, Gıda ve Tekmolojileri
- Teknolojik Makine, Cihaz ve Malzemeler
olmak üzere 2 tematik alanda başvuru kabul edilecektir.
Her tematik alan için ayrı ayrı ödül verilecektir.
1. lik ödülü- 15.000 TL
2.lik ödülü - 10.000 TL
3.lük ödülü- 5.000 TL

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.