Başvuruda Son Gün Perşembe

ÖSYM, 2012 Lisans Yerleştirme Sınavlarına başvurusu için ek süre verildiğini açıkladı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2012 11:59
Başvuruda Son Gün Perşembe

ÖSYM, 2012 Lisans Yerleştirme Sınavlarına başvurusu için ek süre verildiğini açıkladı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “24 Nisan 2012 tarihinde başlayan 2012-LYS'lere başvurular, 30 Nisan 2012 tarihinde tamamlanmıştır. Bu süre içerisinde başvuru yapamayan adaylar, aşağıda belirtilen sürelerde başvurularını yapabileceklerdir.
 
2012-LYS'lere başvuru yapmak isteyen adaylar, 2-3 Mayıs 2012 tarihlerinde ilgili bankalara sınav ücretini yatıracaklardır. Bankalara sınav ücretini yatırma işlemi 3 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 17.00'de sona erecektir. Bu süreler kesinlikle uzatılmayacaktır.
 
Başvurusunu İnternet üzerinden bireysel olarak yapacak adaylar, "Başvurunuz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir" uyarısını mutlaka görmeleri ve yazıcıdan çıktı almaları gerektiği konularında önemle uyarılmaktadır.
 
Adaylar, başvuru işlemini tamamladıktan sonra, 2012-LYS başvuru bilgilerini ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden mutlaka kontrol etmelidir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.