Batıkent ve Hızırbey Bölgesinde Su Sıkıntısı Yaşanıyor

Havaların ısınması ile birlikte Batıkent ve Hızırbey bölgesinde su sıkıntısı yaşanıyor. 20 gündür akşam saatlerinde sular akmıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2012 10:55
Batıkent ve Hızırbey Bölgesinde Su Sıkıntısı Yaşanıyor

Havaların ısınması ile birlikte Isparta’nın yüksek mahallelerinde su sıkıntısı baş göstermeye başladı.

Özellikle Batıkent, Işıkkent ve Hızırbey bölgesinde akşam saatlerinde yaklaşık 20 gündür sular düzenli akmıyor. Vatandaşlar suların akmamasından şikayet ederek, yetkililerin su sorununa çözüm bulmasını istiyor.

Şehrin üst bölgelerinde yaşayan vatandaşlar, özellikle son 20 gündür 18.00 ile 21.00 saatleri arasında su kesintisi yaşadıklarını belirterek tepkilerini şöyle dile getirdiler:

“Galiba evler yukarıda olduğu ve fazla su kullanımı yaşandığı için su sıkıntısı çekiliyor. Akşam saatlerinde bulaşığımızı yıkayacak su bulamıyoruz. Yetkililerin bu konuya acil olarak çözüm bulmalarını istiyoruz.

Sular çalışmalar nedeniyle kesiliyorsa da vatandaşlara bilgi verilmeli. Kesintilerin nedeni neyse mutlaka vatandaş bilgilendirilmeli ve sorun giderilmeli.

Isparta gibi bir ilde su kesintisi olması normal değil. Özellikle Mübarek Ramazan Ayı’nda su kesintisinin olmaması gerekiyor.”

Isparta’da bazı mahallelerde benzer su kesintileri geçtiğimiz yıllarda da yaşanmış ve Isparta Belediyesi yaptığı aldığı önlemlerle sorunu gidermişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum