Bayan Futbolculardan Valiye Forma Hediyesi

Bayan Futbolculardan Valiye Forma Hediyesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2016 14:35
Bayan Futbolculardan Valiye Forma Hediyesi

Türkiye Bayanlar Futbol 3. Liginde ilimizi temsil eden Isparta 32 Gençlik Bayanlar Futbol Kulübü, yönetici ve oyuncuları Vali Şehmus Günaydın ile bir araya geldi.

32 Gençlik Spor kulübü hakkında bilgi alan Vali Şehmus Günaydın yaptığı açıklamada “Isparta’da sporun tüm branşlarına destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Gerek bireysel sporcularımıza, gerekse kulüp takımlarımıza ve sporcularına da destek olmaya devam edeceğiz. Isparta’mızın spor alanında temsil edildiği her branşta başarıyı yakalamak için herkesin bir araya gelmesi ve destek olması lazım. Kurumların, şahısların, iş adamlarımızın bu uğraşı içerisinde olan çocuklarımıza ve gençlerimize her türlü desteği vermelerini bekliyoruz. Sizler de emek veriyorsunuz sporcu arkadaşlarımızın çabaları inşallah başarıyı getirecektir. Bal liginde bulunan Isparta Davraz Sporumuz ve Eğirdir Sporumuz var, bizim tüm hedefimiz futbolda ilimizin profesyonel bir takımla temsil edilmesidir. Bunun için şehrimizde güzel bir birliktelik var. Diğer branşlarda da yine aynı şekilde bir araya gelirsek başarıyı yakalarız.” dedi.

Ziyarette ayrıca 32 Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kuddisi Karataş ve futbolcular Vali Şehmus Günaydın’a üzerinde adının yazılı olduğu kulübün formasını hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.