Bayan Şoför Isparta’dan Memnun

Adana’da halk otobüs şoförlüğü yaparken Isparta’ya gelen Emine Sancar, hem Isparta Halkından hem de Isparta Belediyesinin çalışmalarından memnun olduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2011 20:10
Bayan Şoför Isparta’dan Memnun

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’la otobüs içerisinde sohbet eden Emine Sancar, halkın güler yüzlü olduğunu ve kendisine yardımcı olduklarını belirtti.

Bilindiği üzere Isparta Belediyesi Özel Halk Otobüslerinden halkın daha rahat kullanabilmesi için otobüslerin değiştirilmesini istemiş ve halk otobüsleri derneği de otobüslerini peyderpey değiştirerek eski otobüsler yerine yeni otobüslerini hizmete sunmaya başladı. bu arada Adana’dan gelerek Isparta’da çalışmaya başlayan tek bayan olan Emine Sancar’da iki ilin halkı arasında kıyaslanmayacak kadar fark olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Çalışma alanı olarak erkeklerin egemen olduğu bir alanda yani şoförlük mesleğinde çalıştığı için kendisini tebrik ederken Isparta’lı bayanların da bu şekilde girişimci ve her alanda görev yapmasını arzu ettiğini belirtti.

Günaydın, “Özel Halk Otobüslerimizde çalışan tek bayan şoförümüz. Kendisine bu cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Emine hanım gerçekten bir örnek. Şehrimizde Emine hanımların çoğalmasını istiyorum. Bayanlarımızın her iş alanında çoğalarak görev üstlenmesini istiyorum” dedi.

Emine Sancar ise Isparta’ya gelmeden önce görev yaptığı Adana’da stres içerisinde çalıştığını belirterek, “Isparta halkı çok anlayışlı. Adana’da sitres ve sinir içerisinde çalışıyordum. Burada ise bana karşı büyük bir sevgi gösterisi var. Bazı bayanlar bana sarılıyor ve bizim gururumuzsun ifadesinde bulunuyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum