Bayanlar Bu İşi Çok Sevdi

Gültekin Otopark’ın başlattığı ‘Bayan Otopark Görevlisi’ uygulamasına kısa sürede aile ekonomisine katkı sunmak isteyen bayanlardan cevap geldi. Çeşitli bölgelerde otopark görevlisi olarak çalışan bayanlar iş hayatına katılmaktan bir hayli memnun.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2012 12:53
Bayanlar Bu İşi Çok Sevdi

Son günlerde zam yağmuru aile bütçelerini bir hayli sarstı. İşte o sarsılan bütçelere bayanlarda el atmaya başladı. Bayanlara iş imkanı sağlayan Gültekin Otopark’ın çağrısına da cevap gecikmedi. Bir çok bayan otopark görevlisi olarak işe başladı bile.

BAYANLARI ALMAZLAR SANMIŞTIM
Gültekin Otopark’ın bayan görevlilerinden Seyhan Kunt, uzun süredir iş aradığını belirterek “Önce bayanları almazlar diye düşünmüştüm. Sonra bir caddede bayan bir arkadaşı gördüm. Otopark görevlisi olarak çalışıyordu. Ben de hemen gidip müracaat ettim ve işe başladım. Dışarıdan göründüğünün aksine bayanların da rahatlıkla yapabileceği bir iş. Aile bütçesine katkı sunmak isteyen tüm bayanlara tavsiye ediyorum” dedi.

EŞİYLE MESAİ ARKADAŞI OLDU
Şerife Özkan’da Isparta’da bayan otopark görevlisi olarak çalışanlardan. Evli ve bir de kızı var. Ekonominin kırmızı alarmlar verdiği bu günlerde ailenin tek maaşla geçinemeyeceğini düşünüp işe başvurmuş. Başvurusu kabul edilince de eşi ile mesai arkadaşı olmuş. Eşi de otopark görevlisi olarak çalışan Şerife Özkan, işini severek yapıyor. Asgari ücret, sigorta, pirim, öğle yemeği… bundan iyisi can sağlığı diyor…

BAYANLAR YAPAMAZ DİYE BİR ŞEY YOK
Ayfer Kaya’da Gültekin Otopark’ta ilk işe başlayan bayan otopark görevlisi. Günümüzde bayanların hemen her alanda aktif halde çalıştıklarını kaydeden Ayfer Kaya, “Artık hiçbir yerde ‘Bayanlar Yapamaz’ diye bir şey yok! Önceleri birçok meslek dalında yer aldım. Lokantalarda da çalıştım, ancak bu iş hem rahat hem de eşimle birlikte olması sebebiyle ayrı bir güzelliğe sahip… Diğer yandan da koşullar oldukça uygun, serbest çalışıyorum ve fazla da yorulmuyorum” dedi.

AMACIMIZ: KALİTELİ HİZMET
Gültekin Otopark işletmecisi Gökhan Gültekin, işe başladıkları andan itibaren Isparta halkının istihdamını sağlamaya yönelik çalışma kararları aldıklarını ve Ispartalıların memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Gültekin, “Isparta’da bay ve bayanların rahatça çalışabileceği işletmemizde bizlerle çalışmak isteyen herkese kapımız açık. Artık bayanlar hemen her alanda olduğu gibi otopark işlerinde de görev yapabiliyor. Çalışmak isteyen tüm bayanlar ve çiftleri firmamıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum