Baydar Gitti; Eğirdir’in Talihi Güldü !

Eğirdir Beleidye Başkanı ile bir takım sorunlar yaşayan SDÜ ile aradaki buzlar erimeye başladı.

Yayınlanma:
Baydar Gitti; Eğirdir’in Talihi Güldü !

 

SDÜ Haziran ayında yapılan Senato toplantısında Eğirdir’e müjdeli haberler geldi. SDÜ nün resmi internet sitesinde yayınlanan Senato Kararlarına göre Eğirdir ilçesinde faaliyet göstermek üzere “Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Hizmetler Meslek Yüksekokulu” kurulması ile kurulacak olan Meslek Yüksekokulunun Engelli Hizmetleri Bölümü bünyesinde “Engelli Hizmetler Programı”, Beslenme ve Diyetetik Bölümü bünyesinde “Beslenme ve Diyetetik Programı”, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü bünyesinde “Çocuk Gelişimi Programı”, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü bünyesinde “Sosyal Hizmetler Programı”, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Bölümü bünyesinde “Yaşlı Bakımı Programı”nın açılmasına ilişkin teklif kabul edildi.

10. Üniversitemiz Eğirdir Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan “Aşçılık Programı”nın faaliyete geçirilerek normal ve ikinci öğretimine öğrenci alınmasına ilişkin teklif kabul edildi.

Hatırlanacağı üzere Eğirdir Beleidye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in Meslek Yüksek Okulu ile yaşadığı olaylar sonrasında kriz yaşanmış ve Eğirdir’de bulunan fakültelerin merkeze çekilmesi gündeme gelmişti. Rektör Baydar’ın görevden ayrılması ile SDÜ ile Eğirdir arasındaki buzlarda erimeye başladı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum