Baydar Yuvaya Döndü

Baydar Yuvaya Döndü / Bayramdan Sonra Hasta Kabulüne Başlayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2018 10:02
Baydar Yuvaya Döndü

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Milletvekili adayı gösterilmeyen Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, önceki görev yeri olan SDÜ’ye geri döndü. Baydar, Kurban Bayramının ardından hasta kabulüne başlayacak.

Süleyman Demirel Üniversitesinin eski Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Süleyman Demirel Üniversitesi’ne Ortopedi ve Travmatoloji Profesörü olarak görevine devam edecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın’da açıkladığı aday listesi ile partilileri şaşırtmış 2 dönemdir Aydın Milletvekili olan Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar'ın ismine yer verilmemişti. Pek çok partili sosyal medya hesapları aracılığı ile açıklanan listeye tepki göstermişti.

BAYDAR SDÜ’DEKİ GÖREVİNE BAŞLADI
Süleyman Demirel Üniversitesi’ne Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nde göreve başladığını söyleyen Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, “Bayramdan sonra hasta kabul etmeye başlayacağım. Hiç kimseye küskün veya kırgın değilim. Aydın’da büyüyen ve Aydın aşığı birisiyim. Annem Kuyucak Kurtuluş Mahallesi’nden. Benim telefonum her zaman açık. Aydınlıların bir hemşerisi olarak her zaman bir telefon kadar herkese yakınım” dedi.

Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’ın geri dönmesi Isparta’da ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nde sevinçle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum