Bayır Bucak İçin 6 Bin Lira Toplandı

Bayır Bucak İçin 6 Bin Lira Toplandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2016 12:40
Bayır Bucak İçin 6 Bin Lira Toplandı

Isparta Milli Birlik Platformu, Suriye'de yaşanan iç savaş sebebi ile zor şartlarda hayat süren Türkmen kardeşlerimiz için kermes düzenledi.

Kermes ile ilgili ISPARTA MİLLİ BİRLİK PLATFORMU koordinatörü ve Isparta Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hasan Parlakyıldız kermes ile ilgili yaptığı açıklamada, "01 haziran 2016 çarşamba günü başlatmış olduğumuz kermesimizde takdire şayan gelişmeler oldu. Özellikle ilimizde yaşayan Suriye'den zorunlu olarak göç etmiş olan kardeşlerimizin kermes alanına kadar gelerek biz ne yapabiliriz size nasıl yardımcı olabiliriz diye söylemlerde bulunarak Suriye'de vatan topraklarının Rus ve Esed rejimine karşı savunmak amacı ile savaşan kardeşlerimize destek olmak istediklerini beyan etmişlerdir. Bizler bu kardeşlerimizde aşkı ve şevki gördükten sonra daha çok çalışmamız gerektiğini daha fazla efor sarf etmemiz gerektiğine inanıyoruz.

Kermesimizde bizlere malzeme desteği sağlayarak yol gösteren Isparta Valisi Sayın Vahdettin Özkan'a Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın'a, Ak Parti İl başkanı Av. Osman Zabun'a, CHP il Başkanı Av. Eyüp Ersoy'a, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a,BBP il Başkanı Şener Taşören'e. Sadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz'a, Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli'ye, DP İl başkanı Selçuk Özkan'a, il genel Meclisi Başkanı Sayın Ali Bolat'a, Özel İdare genel sekreteri Mahmut Zadeoğlu'na. Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta İl beyi Mustafa Küçükyaman'a, Iyaş alış veriş merkezi Yönetim kurulu başkanı Bahattin Şenol ve yönetim kuruluna, Hediye un fabrikası, Dere Un fabrikası, Yayla Süt Ürünleri, Önder şekerleme, Manavlar odası başkanı Hasan Demir'e, Yalçın Gıda, Toptancı Hali Esnafına, 44 mahalle muhtarımıza, Ece Reklama, Sandalyeci Çetin'e ve 5 gün boyunca sürekli bizimle birlikte ve yanı başımızda bütün bir ekibi ile yer alan Elele Derneği Başkanı Canan Aydın ve ekibine, BBP kadın kolları Başkanı Ayşe Taşören ve ekibine, gece gündüz demeden çalışan ISPARTA MİLLİ BİRLİK PLATFORMU'nun değerli temsilcilerine ve ismini yazamadığım Suriye Bayır Bucak Bölgesinin de zor şartlarda yaşam Mücadelesi veren Kardeşlerimize yardımlarını esirgemeyen Ispartalı hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Birlikte hareket ederek başarabileceğimizi göstermiş bulunmaktayız. Kermesimizden elde edilen gelirlerimiz 6.320,65 tl Bayır Bucak Türkmenleri Yardım hesabına aktarılmıştır. Rabbim dergahı izzetinde yaptığımız yardımları kabul eylesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.