Bayırbucak Türkmenlerine Yardım!

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2017 11:06
Bayırbucak Türkmenlerine Yardım!

Isparta Belediyesi Suriye’deki Bayırbucak Türkmenleri için bugüne kadar sürdürdüğü yardımlarını devam ettiriyor.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla hazırlanan ve içerisinde temel gıda maddeleri, giyim eşyası, çocuk malzemeleri ile temizlik maddelerinden oluşan bir yardım aracı daha Bayırbucak Türkmenlerine gönderdi. 

Isparta Belediyesi Gençlik Merkezinden yola çıkan yardım aracında yağ, pirinç, şeker, kuru bakliyat, un gibi temel gıda malzemelerinin yanı sıra, çocuk bezi, giyim malzemeleri ve temizlik malzemeleri yer alıyor. 

Isparta Belediyesi Bayırbucak Türkmenleri için bugüne kadar 16. yardım aracını da göndermiş oldu. Gençlik Merkezinden yüklenen kamyon, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılacak. 

Kış aylarının ağırlaştığı bu günlerde yardıma koşan Isparta Belediyesi, bir kez daha Bayırbucak Türkmenlerinin yanında olduğunu ispatladı. Isparta Belediyesi Gençlik Merkezinden yola çıkan yardım aracı Özel Kalem Müdür Vekili Abdullah Başyiğit tarafından uğurlandı.

Bayırbucak Türkmenlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Özel Kalem Müdür Vekili Abdullah Başyiğit, “Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda hazırlanan yardımlarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Isparta Belediye Başkanlığı olarak Bayırbucak’ta vatan mücadelesi veren Türkmen kardeşlerimize 16. Yardım aracımız yola çıktı. Aracımız içerisinde temel gıda maddeleri, kıyafet, çocuk malzemeleri ve temizlik malzemeleri bulunmakta. Türkmen kardeşlerimizin de bu kış aylarında yanlarında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızı, yardımlarımızın kapsamlı olarak devam edeceğini belirtmek istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.