Bayram Boyunca Yollarda Sıkı Denetim Var

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, Kurban Bayramı boyunca Türkiye genelinde özellikle kara nokta olarak bilinen noktalarda denetimlerin sıklaştırıldığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2011 17:07
Bayram Boyunca Yollarda Sıkı Denetim Var

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, Kurban Bayramı boyunca Türkiye genelinde özellikle kara nokta olarak bilinen noktalarda denetimlerin sıklaştırıldığını açıkladı. İhtiyaç görüldüğü anlarda trafik akışı havadan da denetlenecek.

İl emniyet müdürlükleri trafik birimlerince görevlendirilen denetim ekipleri tarafından Kurban Bayramı tatili süresince ve sonrasında kara yollarında denetim yapılacak. Konuyla ilgili 81 il emniyet müdürlüğünü uyaran Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşların Bayram süresince ve sonrasında huzur ve güven içinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla Bayram boyunca belirlenen güzergahlarda denetimlerin artırılacağını duyurdu. Denetimlerde öncelik, 'kara nokta' olarak bilinen yerlerde artırılacak.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.