Bayram Harçlığı Yine Polis Amcadan

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından 7’ncisi düzenlenen bayram harçlığı projesi kapsamında Bağlar İlköğretim Okulu'nda eğitim-öğretim gören Somali’li 50 öğrenciye bayram harçlığı ve hediyeler dağıtıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2013 16:21
Bayram Harçlığı Yine Polis Amcadan

Iyaş Park’ta düzenlenen etkinliğe Isparta Valisi Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Or, törende yaptığı konuşmada, Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak "Bayram Harçlığı Projesi" kapsamında yedinci etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Bayram günlerinde çocukların ailelerin yanlarından uzaklaştıklarını, bunun da olumsuz sonuçlara neden olduğunu ifade eden Or, etkinlik ile çocukların kendi güvenliklerini sağlaması, ailelerinin yanlarından fazla uzaklaşmamaları konularında bilgilendirme de yapıldığını kaydetti.
Çocuklara yapılan uyarıların yanında bayram harçlığı da verdiklerini anlatan Or, şöyle konuştu: "Daha önceki etkinliklerimizde, alım gücü olmayan vatandaşların çocukları ile birlikte olduk. Bu yıl gurbette bayramın farklı olabileceğini düşünerek, Isparta'da bulunan mülteci ailelerinin çocuklarını misafir ettik. Onlara bayram harçlığının yanında kırtasiye malzemesi ve ayakkabı da hediye edeceğiz."

Programa Isparta Valisi Vahdettin Özkan'da katıldı.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum