Bayram İçin Ek Seferler Konuldu

Isparta otogarlarında ramazan bayramı dolayısıyla hareketlilik yaşanıyor. Bayram tatili dolayısıyla otobüs firmalarındaki doluluk oranı yüzde 100''e ulaşırken firmalar ek sefer düzenleyeceğini bildirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2012 17:26
Bayram İçin Ek Seferler Konuldu

Kamil Koç Banko Görevlisi Murat Öndeğirmen, Isparta otogarlarında ramazan bayramı dolayısıyla hareketlilik yaşandığını söyledi. Bayram tatili dolayısıyla otobüs firmalarında doluluk oranının yüzde 100’e ulaştığını açıklayan Öndeğirmen, bu nedenle ek sefer düzenlediklerini kaydetti.

Yolcuların yoğun dönemlerde erken rezervasyon yapma alışkanlığını edinmeye başladığına işaret eden Öndeğirmen, “3-4 yıl öncesine kadar erken rezervasyon alışkanlığından söz etmek mümkün değildi. Son günlerde bilet bulup alma alışkanlığı gerek bizlere gerekse yolcularımıza sorun yaşatıyordu. Yolcumuz bilet bulmakta zorlanıyor, firmalar ise birden patlayan talebe cevap vermekte güçlük çekiyordu . Son bir kaç yıldır bu durumda gözle görülür bazı düzelmeler olduğunu söyleyebiliriz. Özel günler öncesinde seyahat etmek isteyen yolcu artık daha bilinçli. Biletini günler öncesinden gelip alıyor” diye konuştu.

Öndeğirmen, ek seferlerde de ciddi talep görüldüğünü ve bu nedenle açılan her ek seferin kısa süre içerisinde dolacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.