Bayram İkramiyesi Memura da Ödenmeli

Bayram İkramiyesi Memura da Ödenmeli

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2021 15:43
Bayram İkramiyesi Memura da Ödenmeli

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ali Balaban;  bayram ikramiyelerinin 2018’den bu yana emekli memurlara bayram öncesi  ödendiğini hatırlatarak, “Türk Eğitim-Sen olarak bu uygulamanın çalışan memurlara da uygulanmasını istiyoruz” dedi.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban açıklamasında; “Çok ciddi bir meblağ olmasa da bayram ikramiyesinin sembolik bir anlamı vardır. Bayram ikramiyesi, vatandaşlarımızın eksiklerini gidermesi noktasında önemli bir hamle olmuştur. Türk Eğitim-Sen olarak  bu uygulama hayata geçirildiğinde Hükümete teşekkür ettik.

Ancak  görevi başındaki kamu çalışanlarının da bayram ikramiyesinden faydalanmasını talep ettik. 12 milyon kişiye bayram ikramiyesi veren devletimizin görevi başındaki memurlarımıza da bayram ikramiyesi verebilecek güce sahip olduğunu düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Balaban; “Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram ikramiyesinin enflasyon oranında artırılacağı müjdesini verdi.Aslında Hükümete yakışan; işçi, işçi emeklisi ve memur emeklisine olduğu gibi görevi başındaki memura da ikramiye ödemektir.Çünkü 12 milyon vatandaşına bayram ikramiyesi verebilen bu devletin bütçesi, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ikramiye verebilecek güçtedir.

İdrak etmekte olduğumuz mübarek Ramazan ayının başta milletimize, Türk-İslâm âlemine hayırlara vesile olmasını ve içinde bulunduğumuz salgın illetinden bir an önce kurtulmamızı sağlamasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” Dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum