Bayram Nedir Bilmeyen Soysuzlar!

Isparta Eğitim-Bir-Sen'den Terör açıklaması...

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2012 18:15
Bayram Nedir Bilmeyen Soysuzlar!

Milletimizin hep birlikte idrak ettiği Mübarek Ramazan Ayı ve sonrasında hak ettiği Ramazan Bayramı’nı ve anlamını idrak etmekten mahrum kime ve niçin çalıştığını bile anlayamayan soysuz kahpeler, kendilerince yine “Şeref”in ne anlama geldiğini, kahpe ve hain bir saldırı ile Gaziantep ilimizde gösterdiler. Şu an 9 vatandaşımız Şehit ve onlarca vatandaşımız yaralı ki, İnşallah sayılar artmaz.


Masum ve hiçbir şeyden habersiz, sadece Bayram ziyaretleri için o an oradan geçen vatandaşlarımızdan ölenlerin çoğu çocuk, daha hiçbir şey bilmeyen, günahsız yavrularımız ve halkımız. Bu insanlardan ne istediniz? Onlardan alıp veremediğiniz neydi? Bütün bu vahşiliği kimler adına ve niçin yaptınız? Kime, niçin taşeronluk ediyorsunuz? Dedelerimiz, Osmanlı İmparatorluğu’nda, Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde Vatanımızı işgal etmeye kalkan düşmana karşı omuz omuza hep birlikte savaşmadı mı? Bin yıldan beri bu coğrafyada, Güzel Vatanımız’da bir ve beraber kardeşçe yaşamadık mı? Bunlara ne oldu? Ne çabuk unutuldu? Biz hepimiz Müslüman Din Kardeşi değil miyiz?

Kardeşlik duygularının pekiştiği, birlik ve beraberlik duygularının doruğa çıktığı Bayram Günü’nde böyle bir vahşeti, caniliği yaparak kime ne anlatmak istiyorsunuz? Eğer insanlıktan çıktığınızı, vahşileştiğinizi anlatmak istiyorsanız bunun daha güzel şekilleri var. Bu kadar vahşileşmenize, insanlıktan çıkmanıza, kemiğe dayanan bıçağın kemiğe girmesine ve sonrası karşılığına, Bizim de kardeşlik duygularımızı köreltmeye hiçbir hakkınız yok.

Nifak tohumlarını saçmaya devam etmek ancak sempatizanlarının, taşeronların taşeronlarının işine gelebilir! Bizim asla gelmez. Ama sabır taşımızı da fazla zorlamasınlar. Geçmiş açıklamalara bakalım: Milletvekili Aysel TUĞLUK,”O gençler bu halkın çocuklarıdır.” demiş. Şimdi soruyorum:” Dünkü Şehitlerimiz bizim çocuklarımız değil mi?” Öp öz her şeyiyle Bizim Çocuklarımız ve hepsi de Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı. BDP’li KIŞANAK Şemdinli’de PKK’lılarla kucaklaşmışlar ve bir de yetmiyormuş gibi “Orada duygular hakim oldu.” demiş. Eğer sizlerde zerre kadar insanlık (ki, Rabbimin verdiklerinin hepsini tükettiniz) varsa, dünkü vahşete, kahpeliğe, Mübarek bir günü kana bulamaya, Bayramı zehir etmeye ve Halkımızı sokağa dökmeye “duygular hakim olmadı mı?”, yine zerre insanlığınız kalmışsa Gaziantep’te, Şırnak’ta veya başka illerimizde şehit olan Askerlerimizin, Vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin Mübarek Ailelerini de “kucaklayabilecek misiniz? Ki, Allah’a şükür Onların sizin kucaklamanıza ihtiyaçları yok, Biz kucaklarız.

Siz sadece gölge etmeyin, taşeronların avukatlığını etmeyin, onlara Allah’ın Hak Yolunu, kardeşliği, birliği ve beraberliği gösterin. Onlara Hak yolda sahip olun. Vahşetten, kahpelikten uzak edin, caniliği bıraktırın. İşte o zaman Aziz Milletimiz sizi kucaklayacak ve baş tacı edecektir.

İslam Coğrafyası’ndaki kardeş kavgalarını, iktidar kavgalarını, zulümleri, şiddeti önlemek için çalışacağımıza oturup birbirimize, olmayan kin tohumlarını saçıyoruz. Bu kime reva?



Bayram nedir? Mübarek gün nedir? Bilmeyen soysuzlara Allah akıl izan versin de tez zamanda bunların idrakında olsunlar İnşallah.

Şu satırları yazdığım sırada bir Son Dakika Haberi okudum. “BDP’li Vekillerin Şırnak Uludere Günyüzü Köyü’ne yapacakları ziyarette güvenliklerini sağlamakla görevli Askerlerimizi taşıyan minibüs uçuruma yuvarlanmış ve 10 Güvenlik Görevlimiz şehit olmuştur. Buradaki enteresan olay şudur: Askerimize sahip çıkamayan BDP’lilerin güvenlikleri askerimize emanettir ve Bizden soğutulmaya çalışılan Günyüzülü vatandaşlarımız, yaralı askerlerimizi çıkarmak ve sağlık kuruluşlarına ulaştırmak için canla başla büyük bir içtenlikle koşuşturan köylülerimiz “İşte Türkiye bu” dedirtmiştir. İnşaallah taşeronların hepsine ders olur.

Gaziantep’te ve Ülkemizin diğer şehirlerinde kahpe, vahşi ve canice saldırıları Eğitim-Bir-Sen ve Memur Sen Ailesi olarak lanetliyor, Hükümetimizin ve Güvenlik Güçlerimizin birlik ve beraberliği, kardeşliği tesis edecek, terörü engelleyecek her türlü Hayırlı tedbirleri bir an önce hayata geçirmesini bekliyor, Yüce Allah’dan başta Gaziantep ve Şırnak illerimizdeki Şehitlerimiz olmak üzere bütün Şehitlerimize rahmet, Aziz Ailelerine sabr-ı cemil, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz Milletimizin başı sağolsun.

İhsan ARICI
Şube Başkanı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.