Bayram Şekerleri Tezgahlarda Yerini Aldı

Hilmi Zade işletmesinin sahibi Osman İstanbul, güncel fiyat durumları hakkında da bilgi verdi.

Yayınlanma:
Bayram Şekerleri Tezgahlarda Yerini Aldı

Pirimehmet Mahallesi'ndeki Hilmi Zade işletmesinin sahibi Osman İstanbul, Ramazan Bayramı öncesinde bayram şekerlerinin ve çikolataların tezgahlara yerleştiğini müşterilerin bayram alışverişlerine başladığını belirtti.

Vatandaşların geçmiş yıllara göre daha az yoğunlukla alışveriş yaptığını ifade eden İstanbul, çikolataya yapılan zam nedeniyle vatandaşların endişeli olduğunu dile getirdi. Ancak İstanbul, mağazalarında bayram sonuna kadar zam yapmayacaklarını ve bayram sonrasında ise çikolata fiyatlarında %30 oranında bir artış olacağını açıkladı.

Hilmi Zade işletmesinin sahibi Osman İstanbul, güncel fiyat durumları hakkında da bilgi verdi. Şeker fiyatlarının 200 TL'den başladığını, çikolata fiyatlarının ise marka ve kalitesine göre kilosu 400 TL'den başlayıp 1200 TL'ye kadar değişim gösterdiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.