Bayram Sevinç Günü Demektir

Bayram Sevinç Günü Demektir

Yayınlanma:
Bayram Sevinç Günü Demektir

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Kurban Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajında "Dini bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı'nda dostlarınızla paylaşabileceğimiz birçok güzellik ve iyilikler vardır. Paylaşmak bunların başında gelir.

Bayram sevinç günü demektir. Topluca kılınan bayram namazları; Müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesidir. Bayramlar Müslümanları birbirine yaklaştıran, dargınlıkları ortadan kaldıran, kardeşlik duygularını kuvvetlendiren önemli günlerdir. Bayramlar, Allah’ın mümin kullarına birer ziyafet günleridir.

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk ve iyilik getirsin. Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.