Bayram'a Şok Soruşturma!

Cumhuriyet Savcısı Osman Çabuk, Nevin Yıldırım'ın işlediği cinayete ilişkin 'Ahlaksızlara ders verdi' şeklinde açıklama yapan Yalvaç Belediye Başkanı DP'li Tekin Bayram hakkında da soruşturma başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2012 09:21
Bayram'a Şok Soruşturma!

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği Nurettin Gider'i öldürdükten sonra başını kesen Nevin Yıldırım hakkındaki iddianeme, Yıldırım'ın doğum yapmasından sonra çocuğa yapılacak DNA testinin ardından hazırlanacak.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Osman Çabuk, Nevin Yıldırım'ın işlediği cinayete ilişkin 'Ahlaksızlara ders verdi' şeklinde açıklama yapan Yalvaç Belediye Başkanı DP'li Tekin Bayram hakkında da soruşturma başlattı.

Soruşturma savcısı Osman Çabuk ayrıca bir süre önce Nevin Yıldırım hakkında "Nevin Yıldırım Türk ve İslam kadınının yapması gerekeni yapmıştır. Bu ahlaksızlara ders olacaktır" şeklinde açıklama yapan Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram hakkında da 'suç ve suçluyu övmek'ten soruşturma başlattı.

Yalvaç Güçsüzlere Yardım Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın da başkanı olan Belediye Başkanı Bayram, telefonla bağlandığı televizyon programlarında ise Nevin Yıldırım'ın Isparta Cezaevi'nde kaldığı koğuşuna halı ve TV alacağını, yaptığı açıklamanın arkasında olduğunu söyledi. Savcı Çabuk, Başkan Bayram'ın telefonla bağlandığı televizyon kanallarından ses ve görüntü kayıtlarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.