Bayramda Bu Fırınlar Çalışacak

Bayram süresince görev yapacak nöbetçi fırınlar açıklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2014 14:00
Bayramda Bu Fırınlar Çalışacak

Isparta Belediyesi 28 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak ve 30 Temmuz 2014 tarihinde son bulacak olan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir dizi tedbirler aldı.

Belediye her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri açısından 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlar bayram boyunca belediyeden kesintisiz hizmet alabilecek.

BAYRAMLAŞMA 1.GÜN

Isparta Belediyesi her bayramda olduğu gibi bu bayramda da halkı ile kucaklaşmaya devam edecek. Bu kapsamda bayramın ilk günü saat 11.30-12.30 saatleri arasında Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, makamda konuklarını ağırlayacak. Başkan Günaydın, bayramlaşma için tüm vatandaşları belediyeye " davet etti.

NÖBETÇİ FIRINLAR

Bayram süresince hizmet verecek fırınlarda belirlendi. Buna göre Bayramın ilk iki günü Yeşilyayla Fırını, bayramın son günü ise Yeşilyayla, Kağan ve Yeni Salman Fırınları ekmek çıkaracak.

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Isparta Belediyesi bu bayramda da vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını Kabristanlıklarda ziyaret edebilmeleri amacıyla Kavaklı Camii önünden ücretsiz otobüs kaldırma çalışmasını devam ettiriyor. Buna göre Ramazan Bayramı arifesi olan 27 Temmuz 2014 Pazar günü saat 14.00'dan itibaren Halife Sultan ve Asri Mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

ARANABİLECEK TELEFON NUMARALARI

Isparta Belediyesi vatandaşların daha rahat ve hu-zurlu bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri için bayram öncesi ve süre-since gerekli tüm tedbirleri aldı. Buna göre Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü 24 saat esasına göre çalışmalarını kesintisiz sürdürecek. Vatandaşların sıkıntıları durumunda aşağıdaki telefon numaralarından istek, şikâyet ve taleplerini iletebilecekleri numaralar şu şekilde:

Alo Zabıta: 153
İtfaiye: 112
Mezarlıklar Müdürlüğü:188
Su Arıza: 185
Belediye Santral: 0 (246) 211 60 00

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum