Bayramda Halk Otobüsleri Ücretsiz

Kurban Bayramının 1'nci ve 2'nci gününde Özel Halk Otobüsleri ücretsiz hizmet verecek.

Yayınlanma:
Bayramda Halk Otobüsleri Ücretsiz

Vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri için Isparta Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kurban Bayramı nedeniyle alınan tedbirler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Isparta Belediyesi olarak da Kurban Bayramı’nı vatandaşlarımızın en iyi şekilde kutlamaları için tüm önlemleri aldık. Zabıta Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, İtfaiye Müdürlüğümüz ve Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bayram ve Bayram öncesi tüm tedbirlerini almış durumdadırlar. Özellikle Zabıta Müdürlüğümüz, halkın sağlıklı ve hijyenik gıdalar satın alması için denetimlerini biraz daha hassasiyetle davranarak sürdürmektedir. Bu arada olası bir sorun için 7/24 telefonlarımız açık olacaktır. Sorun yaşayan vatandaşlarımız belediyemiz telefonlarına müracaat ettikleri takdirde anında sorunlarının çözüleceğine inanmalarını istiyorum.

Kurban Bayramında Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de görevi başında olacaktır. Belediyemiz tarafından belirlenen kesim yerleri ve diğer cadde ve sokaklarımız bayram’da da temiz tutulmaya özen gösterilecektir.

Kurban Bayramı vesilesi ile Bayram’ın 1. ve 2. günleri halk otobüslerimiz ücretsiz olarak servis gerçekleştireceklerdir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum