Bayramda Halk Otobüsleri Ücretsiz

Bayramda Halk Otobüsleri Ücretsiz

Yayınlanma:
Bayramda Halk Otobüsleri Ücretsiz

Isparta Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle tedbirlerini artırdı. Halkın huzur ve güven içerisinde bayram kutlamalarını gerçekleştirmesi için tüm tedbirler alındı.

Başta Ramazan bayramı süresince temizlik konusunda hassasiyet gösterecek olan belediye gıda ürünleri konusunda da denetimlerini sürdürecek. Ayrıca belediye Perşembe günü yani arife günü mezarlıklara saat 17.00’den itibaren ücretsiz otobüs gönderecek. Halk Otobüsleri firması da Bayram’ın 1. Günü vatandaşlar rahatlıkla bayramlaşmasını yapsın diye ücretsiz taşıyacak. Halk otobüsleri seferleri ise bayramın 1. Günü saat 08.30’da, 2. Gün 08.00’de üçüncü gün ise 07.30’da hizmet vermeye başlayacaklardır. Yedişehitler mahallesinde her hafta Cuma günü kurulan Pazar da bayram dolayısı ile Perşembe gününe alındı. Böylece vatandaşlar bayram öncesi Pazar alışverişlerini rahatlıkla yapabilecekler. Bayram’da nöbetçi olacak fırınlar işe şu şekilde belirlendi. 1. Gün Yeşil Yayla Ekmek, Taş Değirmen Ekmek, Yeni Salman Ekmek fırını görevli olacak. 2. Günü ise Yeşil Yayla, Taş Değirmen Ekmek, Yeni Salman Ekmek, Aksu ve Helal Ekmek Fırını nöbetçi olacak. Bayramın son günü ise Yeşil Yayla Ekmek, Taş Değirmen Ekmek, Yeni Salman Ekmek, Aksu ve Helal Ekmek Fırınları görevli olacaklardır.

Vatandaşların bayram süresince karşılaşabilecekleri olumsuzluklar için de alo 153 (alo zabıta) müdürlüğünü aramaları gerektiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.