Bayramda İkramiye Düzenlemesi Mutlu Etti

Bayramda İkramiye Düzenlemesi Mutlu Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2021 09:05
Bayramda İkramiye Düzenlemesi Mutlu Etti

Türkiye Emekliler Derneği Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emekli bayram ikramiyelerinde iyileştirme yapılacağı açıklamasını sevinçle karşıladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Yaklaşık 3 yıl önce emeklilerimize bayramlarda biner lira ikramiye ödeme sözü vermiş ve bu uygulamayı hemen başlatmıştık. Enflasyon oranında artış yapılan bayram ikramiyelerinin ramazandaki ilk ödemesini mayıs başında, Kurban Bayramı ödemesini de temmuz ortasına doğru gerçekleştireceğiz” açıklamasında  bulundu.

Bu açıklama  emeklileri  mutlu etti. Türkiye Emekliler Derneği Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal “Bayram ikramiyelerinin artmasıyla maaşlarımıza zam talebimizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan değerlendirmeye almış ve bayram ikramiyelerini enflasyon oranında artış yapılmasını, maaşlara da iyileştirme yapılacağın müjdesi ve ramazan bayramı ikramiyesinin mayısın ilk haftasında ödeneceğini duyurması biz emeklileri umutlandırmış ve sevindirmiştir. Gerçekten giderek eriyen maaş ve ikramiyeler için yapılacak düzenlemeler için sebep olanlara teşekkür ederiz. Ramazan ayı ve bayram öncesi güzel bir haber almış olduk. Gerçekten giderek eriyen ve alım gücünü yitiren ikramiyelerimiz için bu düzenleme gerekiyordu. Sesimize kulak verdiği ve bizleri unutmadığı için bütün emekliler adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Emeklilerimiz,  kendisine uzatılan eli hiçbir zaman geri çevirmeyen, kendisi için yapılanları unutmayan anne, baba ve büyüklerimizdir.Emeklilerimizin isteği bu ikramiye geçmişe dönük uygulanması ve en az 1500 TL olmasının aynı zamanda da maaş zamlarımızın TÜFE’ye göre değil seyyanen verilmesini talep etmekteyiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.